Как да изберете правилния номер чорапогащник?

чорапогащници

В последната година много модни дизайнери преоткриха чара на чорапогащниците. И не само те, ние също. Този пренебрегван елемент от облеклото, днес се превърна в задължителна част от нашия гардероб.

И въпреки това, все още има дами, които се притесняват да слагат чорапогащници. Някой ги намират за прекалено ограничаващи и не знаят как да ги съчетаят правилно с дрехите си. А други просто не са наясно как да изберат правилния номер.

Затова в тази статия ще поговорим малко за номерациите и как можете да се ориентирате кой размер е подходящ за Вас.

Както и преди сме споменавали, изборът на правилният номер е ключов момент. Много жени не обръщат внимание на това и в резултат на това техните чорапогащници са прекалено стегнати или големи и свличащи се.

чорапогащници

Обърнете внимание, че размерите на чорапогащниците се различават според марките. Всеки производител работи според своите утвърдени стандарти. Така при него може да Ви пасне един номер, а при друг той да е по-малък или по-голям.

За да си осигурите най-добрия комфорт, винаги поглеждайте таблицата на гърба на опаковката на чорапогащника. В нея са посочени височината и теглото. Размерът се определя като намерите квадрата, в които се пресичат Вашите собствени височина и тегло.
Често трикотажните чорапогащници се предлагат в един единствен размер. Заради еластана, те могат да станат на дами със всякаква височина и тегло.

С това ще завършим нашата статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и вече да можете да се ориентирате по-добре как да откриете правилния размер.

Как да изберете правилния номер чорапогащник?
5 (100%) 1 vote