Най-популярните чорапощаници – 1 част

Най-популярните чорапогащници

Стягащи чорапогащници. или силиконови чорапи?

На пазара можете да откриете множество опции. От обикновени чорапогащници в телесен цвят до фигурални модели, които придават невероятен акцент на облеклото Ви. Какво ще изберете зависи от Вашия вкус и предпочитан стил.

В тази статия ще разгледаме най-популярните сред дамите чорапогащници и ще оставим на Вас да решите кои да добавите в гардероба си.

Безшевни чорапогащници

Наричат се така заради начина им на изработка. Те са направени от едно цяло парче плат. Нямат шевове и неравности. Тяхно предимство е липсата на видима линия на чорапогащника. Това ги прави предпочитан избор от дамите, които харесват да изглеждат безупречно и секси, каквото и да облекат.

Красиви чорапогащници

Оформящи чорапогащници

На пръв поглед, те не се различават  по нищо от останалите видове. Но те имат една магическа способност – да предадат на дамите съвършено оформена и красива фигура. Те ефективно „премахват” несъвършенствата, прикриват паласките и прибират корема. Като бонус е, че с тях краката Ви изглеждат безупречно.

Фигурални чорапогащници

Разчупена визия и закачлив външен вид. С тях можете да освежите работната си визия, но без да излизате от рамките на допустимото. Този вид чорапогащници имат картинки или рисунки, които се повтарят по цялата им дължина или на определени места.

С това ще завършим тази част от статията. Споделете в коментарите кои са Вашите любими видове чорапогащници. Или разгледайте в нашия сайт новата ни колекция.

Оценете тази публикация