Чорапогащниците отново са на мода

Чорапогащниците отново са на мода - 1

Много дами предпочитат да не носят чорапогащници. Не само, защото ги намират за демоде, но и заради постоянното събуване и обуване. Но ако оставим настрана тази малка подробност, трябва да признаем – чорапогащниците са много удобни.

Те не само прикриват несъвършенствата на кожата, но и намекват за съвършенство. По плътните модели са идеални за студените зимни дни, а по-деликатните придават малко блясък през есента и пролетта. Но най-важното е, че с тях краката ни изглеждат малко по-стройни и оформени.

В тази статия ще поговорим малко повече за чорапогащниците. Ще Ви кажем как да ги съчетавате с любимите си дрехи, а също и ще поговорим малко за историята и модата.

Чорапогащниците отново са на мода - 2
чорапогащници

Не е тайна, че чорапогащниците се присъединяват в гардероба ни през 60-те години на миналия век. Те нашумяват с появата на късите поли и необходимостта на жените да прикрият несъвършенствата по кожата на краката си. Придобили изключителна известност, тази мода е популярна почти до края на 90-те години. А след това отшумява с навлизането на по-дългите поли и рокли.

Но ако сме научили нещо от холивудските звезди и моделите, това е че чорапогащниците никога не могат да излязат от мода. Те са елемент от облеклото ни, което с малко усет може да се превърне в красив акцент. А също и да подчертае нашата женственост.

Разберете как да съчетавате правилно чорапогащниците с дрехите си в следващата ни статия. А през това време можете да се насладите на разнообразието от модели и цветове в нашия сайт.

Чорапогащниците отново са на мода
5 (100%) 1 vote