Тайната на Холивудските звезди

Тайната на Холивудските звезди

Случвало ли Ви се е да гледате холивудска продукция и да се чудите как актрисите имат толкова хубави крака? А знаете ли каква е тайната им?

На всички поне веднъж ни се е случвало да стоим пред гардероба си и да си мечтаем да прикрием несъвършенствата по краката си. Неравномерен тен, бенки или просто малки петънца. Иска ни се да можем да ги скрием и да притежаваме крака като на телевизионна звезда. А по телевизията, всички дами изглеждат толкова добре. Дали е от ъгъла на камерата, от светлината или нещо друго?

В тази статия ще Ви разкрием една тайна на всички телевизионни водещи и актриси. А именно – какво обличат, за да скрият несъвършенствата на кожата по краката.

Може да не сте обръщали внимание, но жените, които снимат телевизионните предавания, филми или поредната реклама почти никога не са пред камерата с голи крака. В същото време всичките те имат гладка кожа и съвършена линия на краката. Как ли го постигат?

Всъщност отговорът е много прост – с чорапогащници без ограничители.

Вече сигурно се чудите защо използват точно чорапогащници без ограничители. Тайната се крие, че сценаристите искат публиката да остане с илюзия, че звездата е с гола плът. И никой не иска да обърнем внимание, че е с чорапогащник. Задача на стилистите е да подберат внимателно марката и вида чорапогащник без ограничител. За целта, той трябва да се слива с цвета на кожата и да няма ръбове или изпъкнали елементи. Така пред камерата, съответната дама да изглежда с перфектни крака, без да се акцентира на чорапогащника без ограничител.

Надяваме се, да сме Ви помогнали да разберете ползата от чорапогащниците без ограничители. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви зарадваме с нова интересна информация.

Тайната на Холивудските звезди
5 (100%) 9 votes